Klanten aan het woord

Als zaakvoerster van Massagepraktijk Panta Rhei zocht ik Pieter aan om een gepaste website te maken. Met deskundigheid, oog voor detail en overzichtelijkheid, rekening houdend met mijn eigen geschreven teksten, gaf hij kleur en vorm en creëerde een website om "U" tegen te zeggen. Meermaals verwoorden klanten hun bewondering ervoor. Pieter, in al zijn bescheidenheid en eerlijkheid, is een man waarop je kunt vertrouwen en die zijn verplichtingen nakomt. Dus, hebt u een nieuwe website nodig, dan beveel ik u zeker Pieter aan!

Magda Baert, zaakvoerder (Sint-Niklaas)

As the new Secretary of the ECPHM, I have the pleasure of working with a website set up and managed by Pieter Lemmens and Webmens. It is a very functional site with a great user-friendliness and intuitive functions. Although I am not trained in IT, I find the system extremely easy to use but without any compromises in quality. In addition, Pieter provides excellent an timely services on all matters related to the system. All in all, I could not be more satisfied with the system and the professional collaboration. I am more than happy to recommend Pieter as a partner for website development and management.

Carl Andreas Grøntvedt, Secretary 2016 (Oslo, Norway)

De gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om alle leerkrachten de mogelijkheid te geven om hun blog up-to-date te houden is een sterke troef.
Daarnaast kunnen we altijd heel snel wijzigingen laten aanbrengen of wordt er meegedacht over hoe we het één en ander functioneler kunnen maken.
Al jaren een goede en vlotte samenwerking.

Els Sys, Directeur (Merelbeke)

Ik kan alleen maar positief zijn over de samenwerking met Webmens. Er wordt geluisterd naar de noden en wensen die je hebt, en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook de service achteraf is heel goed. Iedere vraag wordt beantwoord en ieder probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Persoonlijk vind ik communicatie heel belangrijk, en dat is wat Webmens ook doet, communiceren met de klant. Ik ben een tevreden klant en beveel Webmens aan anderen aan.

Mireille Cornelis, zaakvoerder (Merelbeke)

Het resultaat mag gezien worden. De website is zeer overzichtelijk, transparant, mooi van vormgeving en duidelijk. De vele positieve reacties van klanten en mijn omgeving beamen dit. De samenwerking verliep vlot en correct. Pieter staat altijd klaar en reageert snel op vragen, dat is een meerwaarde! Dus, voor een nieuwe website, slechts één adres: Webmens.

Magda Baert, zaakvoerder (Sint-Niklaas)

Wij werken al enkele jaren met Webmens samen en hebben steeds het gevoel gehad, en nog steeds, dat er correct ingespeeld wordt op onze behoeften. Pieter heeft steeds een antwoord op onze vragen en denkt mee in functie van hoe een klant onze website zal ervaren. Er wordt snel ingespeeld op vragen of problemen en de samenwerking kunnen we dan ook enkel aanzien als positief. We kunnen iedereen aanbevelen om met Webmens in zee te gaan.

Zaakvoerder La maison de Guillaume (Vlaams-Brabant)

We zijn heel tevreden over de samenwerking. De website kreeg een mooie lay-out en is overzichtelijk. Het is ook makkelijk om zelf aanpassingen door te voeren aan de website. De communicatie met Pieter liep heel vlot en tenslotte werd goed rekening gehouden met ons vooropgestelde budget.

Johan Vandeweghe, zaakvoerder (Merelbeke)

Webmens realiseerde voor ons een overzichtelijke en duidelijke website. De webmens heeft niet veel info nodig om zich in te leven in de wereld van een ander en dat is sterk!

Piet De Schepper, zaakvoerder (Westdorpe, Zeeland NL)

Dankzij Pieter van Webmens kan Toneelgezelschap KNAB Bottelare prat gaan op een hyperprofessionele website, een voorbeeld in onze branche. Je kunt er onder meer grasduinen in onze historiek, kennis maken met onze spelers en regisseurs én vlotjes reserveren voor onze voorstellingen. Zo kunnen wij ons toeleggen op waar we goed in zijn: “Speelplezier van hier”!

Bart Decaluwé, voorzitter (Bottelare)

Webmens was recommended to us by other colleagues running a similar business as we do with our European College for Porcine Health Management. Pieter got the task and the challenge not only to develop a brand new website for our college (including a lot of specific requirements), but also to transfer content from the old page to the new one and to launch the website together with our annual meeting. Actually, he met our expectations more than 100%. Pieter is extremely uncomplicated, he is looking for simple and very effective solutions “fit for purpose” rather than burdening his clients with high costs for nothing and he is always on time. About one year after the launch of the new website, we are more than happy with every single solution in this complex web project. Today, we belong to the colleagues, who recommend Pieter without any limitation for web-design and –hosting!

Heiko Nathues, Secretary 2015 (Bern, Switzerland)

Ik ben bijzonder tevreden over de website die Webmens mij aangemaakt heeft, ik krijg alleen maar positieve reacties en heb er vele klantjes bij. Wat er ook bijzonder is aan de samenwerking is dat ik steeds op Webmens kan rekenen. Ik wil je daarvoor graag bedanken en zal zeker verder reclame voor u maken, met tevreden groeten Martine.

Martine Bronselaer, zaakvoerder (Merelbeke)

Het is zeer aangenaam met Webmens samen te werken. Vanaf de eerste contacten, overheen het ontwerp, het advies, de gebruiksvriendelijkheid,... tot aan en voorbij de realisatie van de website was Pieter snel, professioneel en uiterst aangenaam om mee te werken. Ook de support na de realisatie is van datzelfde niveau!

Jan Geubbelmans, cabaretier (Vlaanderen - Nederland)

Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.