Een gebruiksvriendelijke website, op elk apparaat.

Gebruiksvriendelijk

Een goede website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, voor bezoekers én beheerders. Door een logisch opbouw leidt u uw bezoekers rechtstreeks naar de info die zij zoeken.

Vindbaar

Een goede website zorgt dat uw potentiële klanten u snel vinden wanneer zij op zoek zijn naar uw organisatie, uw diensten of uw producten.

Doelgericht

Een goede website leidt uw bezoekers naar uw vooropgestelde doelen: een afspraak maken, een offerte invullen, een product of dienst bestellen, …

Stappenplan

2. Afspraken

Er wordt een stroomschema van de website gemaakt, zodat duidelijk is hoe de website zal worden opgebouwd en welke pagina's nodig zullen zijn. 
Op basis van dit schema wordt een tijdsinschatting opgesteld dat vastlegt wanneer elke fase afgerond zal zijn.  
Voor grotere projecten worden wireframes gemaakt. U kan dit zien als het plan van de architect alvorens u begint te bouwen.

Wireframes zijn eenvoudige lijntekeningen waarin zaken worden vastgelegd als navigatie, indeling en inhoud, zonder gebruik te maken van een grafisch ontwerp. Het grote voordeel is dat alleen op de inhoud gefocust wordt en niet op het grafische aspect.

4. Opbouw

Op basis van het goedgekeurde ontwerp zal de website worden opgebouwd op het gratis beheersysteem ‘Drupal’. Hierdoor kan u heel eenvoudig zelf uw website beheren en onderhouden.

Het systeem is enorm krachtig, maar tegelijk ook heel eenvoudig in gebruik. Als u met Microsoft Word kan werken, kan u ook uw volledige website aanpassen.  

Tijdens de opbouwfase zullen de pagina's worden ingevuld en opgemaakt volgens het ontwerp. De teksten kan u zelf aanleveren of kunnen geschreven worden door een copywriter.

6. Opvolging

U ontvangt maandelijks uitgebreide statistieken voor uw website. Op basis hiervan kan de website worden bijgestuurd om uw gewenste doelen te bereiken.

Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.